Okul Pansiyonumuz

Okulumuz bahçesine yapılan 100 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdumuz 2009-2010 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte hizmet vermeye başladı.

2007 Yılı Kasım ayında temeli atılan ve 2009 yılı Mayıs ayında tamamlanarak teslim edilen bina donatımı ve düzenlemesi ile göz kamaştıran bir güzelliğe sahip.

Modern standartlarda planlanan ve 4 katlı olan yurt binasının tamamlanmasıyla birlikte, öğrencilerimiz daha modern, ferah ve kapasiteli bir ortama kavuşmuş oldu. Okul ortamında bulunan sosyal tesislerden de yararlanma imkanına sahip olacaklar. Öğrencilerimizin; dinlenme, spor yapma, ders çalışma, yemek yeme ve yatma ortamlarını estetik ve uyumlu bir şekilde hazırlandı. Teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak donatım yapıldı. Bakanlığımızın tahsis ettiği malzemelerin yanında okul imkanları ile yaptığımız malzemeler de kullanıldı. Öğrencilerimiz, bilgisayarı ve interneti bulunan 4 kişilik odalarda kalacaklar. Okulumuz; imkanları, kapasitesi ve verdiği eğitimle bölgemiz ve ülkemiz için büyük bir öneme sahip. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm çalışanlarımıza, yetkililerimize ve özellikle MEB Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürü Sayın Hüseyin ACIR Bey'e çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz, Devletimizin şefkatli kollarında yeme, içme, barınma ve eğitim görme imkanını buluyorlar. Velilerimizin içleri rahat olsun.

28-04-202228-04-202228-04-202228-04-2022

Yayın: 26.02.2016 - Güncelleme: 28.04.2022 12:03 - Görüntülenme: 3406