ZAFER ÜLKEBAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

Aslen Artvinli, Ahıska Türklerinden olan Zafer Ülkebaş, Konya’nın Çumra ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Meslek Lisesi eğitimlerini Çumra’da tamamladı. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi, Elektrik-Elektronik Teknolojileri alanından 1992 yılında mezun oldu. Aynı yıl Trabzon’un Sürmene ilçesindeki Sürmene Endüstri Meslek Lisesinde, Elektrik Öğretmeni olarak göreve başladı. 1993-1998 yılları arasında Elektrik Bölüm Şefliği yaptı. 1998 yılında Seydişehir Mesleki Eğitim Merkezine ataması yapıldı. 2001-2008 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgisayar Koordinasyon Merkezi bünyesinde, Formatör Bilgisayar Öğretmenliği yaptı. Bu dönem içinde milli eğitim personeline, kamu kurumları çalışanlarına ve Seydişehir halkına bilgisayar eğitimleri verdi. Aynı zamanda programlama kodlarıyla, aktif olarak web tasarım ve editörlük işleriyle ilgilendi. 2012-2014 yılları arasında Konya Merkezinde bulunan, Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yaptı. 2014 yılı Aralık ayından itibaren, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Pansiyonlardan Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görevine devam ederken, idarecilik sınavındaki başarısından dolayı, 30 Eylül 2019 yılında aynı okula, Müdür olarak ataması yapıldı.

Ayrıca müzisyen kimliği de bulunmaktadır. Saz, bağlama, ud, klarnet, yan flüt, kavala, org, mey ve ney gibi birçok enstrümanı kullanmaktadır. 2015-2019 yılları arasında Halk Eğitim Merkezi ve Komek bünyesinde ney kursları vererek, 200´ün üzerinde neyzen adayı yetiştirmiştir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

“ İnsanların en hayırlısı, insanlara faydası olandır.” İlkesiyle hareket ederek görevine devam etmektedir.