Ekm

Eti Alüminyum A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zekeriya YILMAZ, okul idaresi ve alan şefleriyle yapılan toplantıda fabrikada stajyer olarak çalışan öğrencilerin mesleki yeterliliklerinin nasıl artırılabileceği konusunda fikir aliş verişinde bulunuldu. Bu konuda fabrikaya ve okulumuza düşen görevler tartışıldı. Stajyer öğrencilere pratik/uygulama bilgilerin nasıl en kısa zamanda ve etkili bir şekilde verilebileceği görüşüldü.

Ekm

TEKNİKSPOR U/11 takımımız grubumuzu 2. olmuştur

Şampiyon Takım

U12 Şampiyonu

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından tam not aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yıl sonunda bu tür etkinliklerin öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin bir yıllık yorgunluğunu unutmak için pozitif bir ortam oluşturmaktadır.

Nis

Okulumuz Alanları Teknik Gezileri Başladı Konya Fuarına deneyimlerini geliştirmek için tüm alanlarımız gezi programına başlamıştır

Nis

4. etabı Seydişehir Belediyesi önünde başlayan UCI takvimindeki 2. HC kategorisinde yer alan ve 8 etaptan oluşan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu verilen startla başladı.

Nis

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bünyesinde Seydişehir Teknik Spor Kulübü U11, U12, U13 Gelecek Vaad Ediyor...

Nis

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle okulumuzda düzenlenen programa Kaymakam Regaip Ahmet ÖZYİĞİT, İlçe Müftüsü Kemal DEMİREL, İlçe Miili Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, Okul Müdürü Sedat VURAL, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Nis

Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulübü, Seydişehir Tek. ve End.Mes.Lisesi Gençlik Spor Kulübü ve Seydişehir spor kulüplerinin katılımlarıyla kemer sınavı geçekleşti.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimizin doğaya daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla Orman Mühendisi tarafından bilgilendirme semineri verildi. Ormanlarımızın hayatımızdaki yeri ve önemi ile ilgili sunum yapıldı. Ağaçsız bir dünyada yaşamanın ne kadar zor ve sağlıksız olacağı vurgusu yapıldı. Çevremize ve doğamıza karşı daha duyarlı hareket etmemiz gerekliliği anlatıldı.

Nis

Okulumuz Kıyafet renkleri olarak Hakii T-Bej-Kemik-Siyah renkleri seçilmiştir.

Kanlarını bu vatan toprakları için akıtan tüm Şehitlerimizi saygı ile anıyoruz. Okulumuzda düzenlenen şehitleri anma programında Çanakkale Zaferi ile ilgili biligiler verildi, videolar izlendi.

Okulumuzda görevli  idareciler, öğretmenler, pansiyon ve yemekhane görevlilerinin katıldığı programda hizmetlerinden dolayı personele teşekkür plaketi dağıtıldı. Müdür yardımcılarımızın ve öğrencilerimizin katılımıyla müzik ziyafeti sunuldu.

İstiklal Marşı´nın Yazarı Mehmet Akif Ersoy okulumuzda düzenlenen etkinlikle anıldı. Öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve İstiklal Marşı´mız duygu dolu anlar yaşattı. Hangi zorluklarla Kurtuluş Savaşı´nın verildiği ve Marşımızın yazıldığı, o döneme ait videolarla anlatılmaya çalışıldı. Ayrıca Mehmet Akif Ersoy´un hayatını anlatan kısa video gösterisi de yapıldı.