Bazı okullarda kadrolu öğretmenin girebileceği zorunlu 21 saat ders doldurulmadan ücretli öğretmenlere derslerin verilmesine karşılık verilecek dilekçe

02.03.2016 tarihli ve 2456947 sayılı Makam Oluru İle yürürlüğe girmiştir.

KamuAjans.Com-Arazi, şantiye, inşaat, baraj, park, bahçe, maden, açık alanlarda kurulu tarım ve hayvancılık uygulama birimleri ve yol gibi açık çalışma mahallerinde fiilen çalışan Devlet memurlarından bazılarına, çalıştıkları günler esas alınarak tazminat ödemesi yapılmaktadır.

Meslek Liseleri Direkt Kurs Açabilecek

Meslek lisesine kayıt yaptırmakta olan öğrenci sayısının 4 yılda toplamda yüzde 40´lık bir artış gösterdiği belirtildi. Alınan bilgilere göre 2012 yılından bu yana meslek lisesine kayıt yaptıran öğrencilerin sayısında yüzde 40 oranında bir artış yaşandığı Osman Nuri Gülay tarafından ifade edildi.

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde,  Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Medeniyet Okulu Değerler Eğitimi Projesi

Yeşilay Haftası kapsamında hazırladığımız programda...

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin hayatlarında kazandıkları kazançlarını daha verimli harcamalarını göstermek ve bu bilinci uyandırmak amacıyla "Paramı Yönetebiliyorum" seminer sunumu yapıldı.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yoğun katılım gösterdi.

Kas

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının 2014 yılı Teklif Çağrısı Döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen  2014-1-TR01-KA102-005923 numaralı “C# İle NET’te Güvenlik.” isimli projesi sona ermiştir.

Kas

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri Selçuk Üniversitesini gezdi.Öğrenciler hazırlık ve isteklendirme amacı kapsamında, Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini gezdi.

Kas

Öğrencilerimizin hazırladığı anma programında Atatürk´ün Hayatı ve Eserlerine yer verildi.

Kas

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının 2014 yılı Teklif Çağrısı Döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen  2014-1-TR01-KA102-005326 numaralı “Bilgi ve Deneyimin Avrupa’da Staj İle Artırılması.” isimli projesi sona ermiştir.