Ekm

Okulumuz toplantı salonunda eğitimci, zeka gelişim uzmanı ve yazar olan Ali Erkan Kavaklı “Başarıya giden yol” konulu seminer düzenledi.

Eyl

Okulumuzda Değerler Kulübü çalışmaları kapsamında Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 11.09.2023 tarihinde törenle başladı.

Eyl

Okulumuzun tüm personelinin katılımıyla kahvaltı organizasyonu düzenledik.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başı, Mesleki Çalışma Dönemi Öğretmenler Kurulu Toplantısı 04.09.2023 günü saat 09:30'da Okul Müdürümüz Zafer ÜLKEBAŞ'ın başkanlığında gerçekleşti.

Ağu

Okulumuzu; 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında daha güvenli, modern ve kullanışlı hale getirmek için yaz aylarında bakım, onarım ile tadilat çalışmaları yapıldı.

Tem

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar Bey, robotik kodlama kursu için okulumuza ziyarette bulundu.

Haz

Okulumuz, Bilişim Teknolojileri Alanımızda, ilçemizin en kapsamlı ve donanımlı robotik kodlama atölyesi kurularak açılışı yapıldı.

Okulumuz ile Eti alüminyum A.Ş. arasında yapılan protokol kapsamında, atölye donatımlarının güçlendirilmesinden sonraki ikinci aşama olan eğitimde işbirliği çalışmaları devam etmektedir.

Okulumuzda sosyal etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Sınavlar öncesi öğrencilerin motivasyonlarını yüksek tutmak adına 2 haftalık bir süreç içerisinde bölümler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Okulumuzun 10. ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi gezisi düzenlendi.

İstiklal Marşı’mızın doğru okunmasına yönelik seminer düzenlendi.

Okulumuz Teknik Müdür Yardımcısı Mehmet Aytaç Bey’den edinilen bilgiye göre; 2021 yılında, Mevlana Kalkınma Ajansı’na "Metal Teknolojisi Alanı Eğitimini 3D Teknolojisiyle Yapılandıralım!" proje başlığı altında hazırlık yapıp, proje ortağımız Seydişehir Kaymakamlığı ve Eti Alüminyum A.Ş.(Cengiz Holding)’in desteklerini alarak, T.C. Mevlana Kalkınma Ajansının İmalat  Sanayinde Nitelikli İnsan Kaynağının Yetiştirilmesi için Mesleki ve Teknik Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında başvurumuzu yaptık. Projemiz başarılı bulundu ve proje sürecimiz başladı.

Proje okulu olup bu yıl itibariyle, LGS puanı ile öğrenci alacak olmamız okulumuza olan ilgiyi arttırdı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir İtfaiye Müdürlüğü tarafından, 16 Mayıs 2023 günü,  okulumuzda personel ve öğrencilerimize yangın ve deprem konulu eğitim verildi.