ACI KAYIPLARIMIZLA İÇİMİZ YANDI

Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencimiz Ferhat ŞIK ile Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı öğrencimiz Talha KORKMAZ serinlemek için girdikleri suda can verdi.

Olay, Tol Mahallesinde Kum Ocağında yaşandı. İddiaya göre; Tol Mahallesi Kaya Mevkisine giden Talha Korkmaz(16), Ferhat Şık(14), Mustafa Ş. (16), Sedat Ş. (13) ve Mert D. (15) serinlemek için eski kum ocağında kar ve yağmur sularıyla oluşan su birikintisine girdi. Su birikintisinin balçıkla dolu olduğunu fark eden çocuklardan Mustafa Ş, Sedat Ş. ve Mert D. sudan çıkmayı başardı. Korkmaz ve Şık'ın gözden kaybolduğunu gören arkadaşları hemen güvenlik güçlerini aradı.  Bölgeye sevk edilen Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama ve Kurtarma ekibi dalgıçları Talha Korkmaz ve Ferhat Şık'ın cansız bedenlerine ulaştı.

Öğrencilerimiz Talha ve Ferhat, Tol Mahallesinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Öğrencilerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Başımız sağolsun.

22-06-202222-06-202222-06-2022

Yayın: 22.06.2022 - Güncelleme: 22.06.2022 13:45 - Görüntülenme: 207