Ara

Okulumuz toplantı salonunda bütün öğrencilerin katılımıyla Dünya Engelliler Günü kutlandı.

Kas

İlçemizde lise düzeyinde kız öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile  hizmet   verecek  kız öğrenci  pansiyonu  törenle hizmete girdi.

Eyl

Eti Alüminyum A.Ş. yetkilileri ile okulumuzun makine techizat ihtiyaçları konusunda toplantı yapıldı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı yapılan törenle sona erdi.

Nis

Alanların tanıtımı amacıyla 9. sınıf velilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Zeytin Dalı Harekatı´na destek olmak ve Afrin şehitlerini anmak üzere okulumuz bahçesinde etkinlik yapıldı.

Okulumuz öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan programda Mehmet Akif ERSOY´un hayatı, eserleri ile ilgili şiirler okundu.

Mesleki Açık Öğretim Lisesine Kayıt Yenileme Başlamıştır.

8-23 Ocak 2018 tarihleri arasında kayıt yenileme yapılacaktır.

ÖNEMLE DUYURULUR!

Ara

Mevlana´nın 744. Şeb-i Arus etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz töreni izlemek için Konya´ya gittiler.

Ara

Bilişim Teknolojileri alan öğrencilerimiz Macaristan´da staj çalışmalarına devam ediyorlar. Çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

Bilişim Teknolojileri alanından 4 öğrencimiz ve 1 öğretmenimiz 2 hafta süreyle Macaristan Budapeşte´ye proje çalışmaları yapmak üzere gideceklerdir. Proje çalışmalarında faydalı olması amacıyla Eti Alüminyum A.Ş. tesisleri termik santral sahasına teknik gezi düzenlendi. Kendilerine proje çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." M.Kemal ATATÜRK.

Ekm

Cumhuriyetimizin 94. Yılı Milletimize Kutlu Olsun.

Ekm

Eti Alüminyum A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zekeriya YILMAZ, okul idaresi ve alan şefleriyle yapılan toplantıda fabrikada stajyer olarak çalışan öğrencilerin mesleki yeterliliklerinin nasıl artırılabileceği konusunda fikir aliş verişinde bulunuldu. Bu konuda fabrikaya ve okulumuza düşen görevler tartışıldı. Stajyer öğrencilere pratik/uygulama bilgilerin nasıl en kısa zamanda ve etkili bir şekilde verilebileceği görüşüldü.