Mesleki Açık Öğretim Lisesine Kayıt Yenileme Başlamıştır.

8-23 Ocak 2018 tarihleri arasında kayıt yenileme yapılacaktır.

ÖNEMLE DUYURULUR!

Ara

Mevlana´nın 744. Şeb-i Arus etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz töreni izlemek için Konya´ya gittiler.

Ara

Bilişim Teknolojileri alan öğrencilerimiz Macaristan´da staj çalışmalarına devam ediyorlar. Çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

NEDEN MESLEK LİSESİNİ SEÇMELİYİM?

Kas

Bilişim Teknolojileri alanından 4 öğrencimiz ve 1 öğretmenimiz 2 hafta süreyle Macaristan Budapeşte´ye proje çalışmaları yapmak üzere gideceklerdir. Proje çalışmalarında faydalı olması amacıyla Eti Alüminyum A.Ş. tesisleri termik santral sahasına teknik gezi düzenlendi. Kendilerine proje çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." M.Kemal ATATÜRK.

Ekm

Cumhuriyetimizin 94. Yılı Milletimize Kutlu Olsun.

Ekm

Eti Alüminyum A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Zekeriya YILMAZ, okul idaresi ve alan şefleriyle yapılan toplantıda fabrikada stajyer olarak çalışan öğrencilerin mesleki yeterliliklerinin nasıl artırılabileceği konusunda fikir aliş verişinde bulunuldu. Bu konuda fabrikaya ve okulumuza düşen görevler tartışıldı. Stajyer öğrencilere pratik/uygulama bilgilerin nasıl en kısa zamanda ve etkili bir şekilde verilebileceği görüşüldü.

TEKNİKSPOR U/11 takımımız grubumuzu 2. olmuştur

Şampiyon Takım

U12 Şampiyonu

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından tam not aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yıl sonunda bu tür etkinliklerin öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin bir yıllık yorgunluğunu unutmak için pozitif bir ortam oluşturmaktadır.

Nis

Okulumuz Alanları Teknik Gezileri Başladı Konya Fuarına deneyimlerini geliştirmek için tüm alanlarımız gezi programına başlamıştır

Nis

4. etabı Seydişehir Belediyesi önünde başlayan UCI takvimindeki 2. HC kategorisinde yer alan ve 8 etaptan oluşan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu verilen startla başladı.

Nis

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bünyesinde Seydişehir Teknik Spor Kulübü U11, U12, U13 Gelecek Vaad Ediyor...