OKULUMUZ TANITIM PROGRAMLARI BAŞLADI

Ortaokul müdürleri ile yapılan iletişim ile ilçemizde bulunan, ortaokul öğrencilerinin okulumuza tanıtım gezileri planlaması yapıldı. Hangi tarihte hangi okulun geleceği belirlendi.

Proje okulu olarak, önümüzdeki yıl LGS ile öğrenci kaydı yapacak olmamız, ilgiyi arttırdı.

Yapılan planlamaya göre; ilçemizde bulunan bütün ortaokul öğrencilerinin geçen yıl olduğu gibi okulumuzu ziyaret etmeleri sağlanacak. Bu hafta itibariyle öğrenciler okulumuza gelmeye başladı. Gezi günlerinde, öğrencilere; toplantı salonunda Okul Müdürümüz Zafer Ülkebaş'ın ön bilgilendirmesinden sonra sosyal tesisleri, pansiyonları ve atölyeleri gezerek gerekli bilgileri aldılar. Kendilerine uygun atölye çalışmalarına katılarak deneyimleme kazanımı elde ettiler. Okul gezisi programında yiyecek içecek ve öğle yemeği ikramlarında bulunuldu.

Okul idaresi ilçemiz ortaokul binalarına giderek afiş ve el broşürü dağıtım işi gerçekleştirdi. Ayrıca Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, bazı ortaokul 8. sınıflar veli toplantılarına katılarak okul tanıtımı yapmaya başladı.

Proje Okulu olmamız, değişen meslek lisesi müfredatı, Mevlana Kalkınma Ajansı ile 1000 Okul Projelerinden okula gelen yatırımlar ve Eti Alüminyum A.Ş. Protokolü içeriği oldukça dikkat çekti.

05-05-202305-05-202305-05-202305-05-202305-05-202305-05-2023

Yayın: 05.05.2023 - Güncelleme: 08.05.2023 17:31 - Görüntülenme: 103