Ekm

Mesleki eğitimde 1000 okul projesi ve AR-GE merkezleri tanıtım programı, Ankara'da, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapıldı.

Eyl

Okulumuzda yapılan, tören ve açılış programı ile eğitim öğretim yılına başlandı.

Eyl

1000 Okul projesi kapsamında, okulumuza yapılan yatırımlar devam ediyor.

Eyl

Metalurji Teknolojileri öğretmeni olarak, eğitim ve öğretime adanmış 43 yılın sonunda, idareci, öğretmen ve personeli tarafından düzenlenen, güzel bir uğurlama programıyla, okulumuz öğretmenlerinden Mesut Meraklı emekliliğe ayrıldı.

Ağu

Öğrencilerimizin, seçmeli müzik derslerinin yanısıra, hafta içi ikindin ve hafta sonları, personelimizden isteyenlerin ise, hafta içi akşamları saz ve gitar dersleri alacakları, müzik eğitim salonumuz hazır hale geldi.

Ağu

Erkek ve kız pansiyonumuza kayıtlarımız başlamıştır.

Ağu

Okulumuzun önem verdiği, mezun olan öğrencilerimizin iş hayatında yer almaları, çalışmalarımız devam ediyor.

OKULUMUZ ARTIK DAHA DA DONATIMLI

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  için; Eti Alüminyum A.Ş. ile Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü arasında protokol yapıldı.

Konya İnsan Mektebi "Okulumda KANpanya Var" projesi kapsamında, okulumuz ile Kızılay Kan Bağışı Kampanyası yapıldı.

"Metal Teknolojisi Alanı Eğitimini 3D Teknolojisiyle Yapılandıralım" projemizin uygulama süreci başladı.

Meslek Liseleri ile diğer liseler arasındaki farkı kapatma adına mesleki eğitimde yıllardan beri dile getirilen kronik sorunlar birer birer çözülmeye başlandı. Bu kapsamda en son "Mesleki Eğitimde 1000 Okul" projesi başlatıldı. Türkiye de belirlenen 1000 okul arasında, Konya'daki 23 okuldan birisi olarak Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi seçilmiştir.

Okulumda mutluyum anlayışı kapsamında, kapalı spor salonu ve halı sahamız yanında bulunan alanda, öğrencilerimizin hoş vakitler geçirebilecekleri fitness aletlerinden oluşan spor istasyonu kuruldu.

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 50 yıldır sakladığı 15 bin dosyalık öğrenci arşivini dijital ortama taşıyarak, tüm öğrencilerin kayıtlarına 5 saniyede ulaşabiliyor.

Kızılay Haftası ile ilgili olarak  Seydişehir Kızılay İlçe Başkanı  Tevfik BALCI  ve  görevli  Özgür  GÜLAÇAR beyler okulumuzda   11:30  ile 12:30  saatleri arasında bilgilendirme çalışmaları  yapmışlardır.

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi  görevlileri okulumuzda öğrencilere ''Akran İlişkileri'' ,''Her türlü bağımlılık''  ve  ''İlkyardım ''  öğretmenlere  ''ÇATIŞMA ÇÖZME BECERİLERİ '' konularında seminer çalışmaları yapılmıştır.