Tam donanımlı Fizik/Kimya/Biyoloji Laboratuvarımızı tamamladık.

Öğrencilerimiz baharın gelişini, düzenlenen etkinlikte yer alan; oyunlar, yarışmalar ve ikramlarla gönüllerince eğlenerek karşıladılar.

Seydişehirde yapılan müsabakalarda okul futbol takımımız ilçe birincisi olmuştur. Öğrencilerimize, Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlknur Melek Akıncı'ya ve emeği geçen diğer herkese teşekkürler ederiz.

Seydisehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Bölümü öğretmen ve öğrencileri Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı'nı ziyaret etti.

Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, Dünya kadınlar gününde farkındalık oluşması için, hepimizin hayatında önemli bir yere sahip olan kadınlarımızı sembolikte olsa kurum olarak anmak istedik.

Atıl durumda olan ve kullanılmayan öğrenci sıraları Metal Teknolojileri ve Mobilya Dekorasyon Teknolojileri alan öğrencileri tarafından tekrar değerlendirilerek, kantinimizde okuma alanları kitaplıkları olarak değerlendirilmiştir.

Öğrencilerimizle Konya Bilim Merkezi'ne teknik gezi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimizle Ankara gezisi düzenledik.

Sayın Cumhurbaşkanımızın video konferans teşrifleriyle tüm Türkiye'de eş zamanlı gerçekleştirilen " Organiye Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri" açılış töreninin Seydişehir programını, Sayın Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Osb müdürümüz ve okul idaremizle birlikte, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdik.

Sivil havacılık sektörünün en büyük topluluğu olan HERKES İÇİN HAVACILIK DERNEĞİ Konya temsilciliği okulumuz öğrencilerine, havacılık sektöründe bulunan alanların, üniversite eğitim durumlarını, iş imkanlarını ve gelir seviyelerini, okulumuz öğrencilerine anlattı.

Kas

Okulumuzun hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Kas

Eti Alüminyum A.Ş. tarafından sağlanan 1 milyon lira tutarındaki makine ve teçhizatların kurulumu devam ediyor.

Kas

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı, ülke ekonomisine katkıda bulunuyor.

Ekm

Okulumuzda 18/10/2021 Pazartesi günü saat 09:00 da İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, okul geçit görevlilerine eğitim semineri verilmiştir.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Programı düzenlendi.