Okulumuzda bulunan bölümlerimizin velileri ile ayrı gün ve saatlerde toplantılar yapıldı.

Bölümler bazında yapılan toplantılara velilerimizin katılım oranı oldukça yüksekti.

Pansiyonumda mutluyum projesi kapsamında; farklı günlerde, erkek ve kız pansiyonu öğrencilerine eğlence geceleri düzenlenerek, öğrencilerimizin gönüllerince eğlenmesi ve sosyalleşmesi sağlandı. Ders motivasyonlarının ve okul aidiyet duygularının oluşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen programlardan öğrencilerin oldukça memnun oldukları gözlendi.

Okulumuzda diyabet(şeker hastalığı) ile ilgili seminer düzenlendi.

Okulumuz liseler arası münazara yarışmasında rakiplerini eleyerek çeyrek finale yükseldi. Öğrencilerimize sonraki aşamalarda başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü'nün hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlendi.

Kas

Seydişehir Kaymakamlığı'nın düzenlemiş olduğu bisiklet turuna öğrencilerimizle katıldık.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygıyla anıyoruz.

Eyl

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Konya İnsan Mektebi "Konya El Ele Projesi" kapsamında,  okullarımız arasındaki imkan ve öğrenme farklılıklarını azaltma, hedefine yönelik yaptığı etkinliklerle, lise kategorisinde ödül almıştır.

Eyl

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından okulumuzda "Bağımlılıkla Mücadele" konusunda öğretmen ve velilerin de katılımıyla seminer düzenlendi.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılına 9, 10, 11 ve 12. sınıflar için farklı günlerde yapılan toplantılarla başladık.

Eyl

Okulumuz yeni eğitim öğretim yılına hazır.

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit, ilçemize tanışma ve yerinde çözüm üretme içerikli ziyaret gerçekleştirdi.

Ağu

Protokol kapsamında yürütülen çalışmalarda, okulumuza, Eti Alüminyum A.Ş. nin  makine teçhizat desteği devam ediyor.

Haz

Okulumuz kayda değer ve istikrarlı projeleri ile dikkat çekiyor. Bu projelerden bazıları sayesinde öğrencilerimiz yurt dışında da eğitim görerek, mesleklerinde yeni deneyimler kazanıyor ve yeni ufuklar elde ediyorlar.

Haz

Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencimiz Ferhat ŞIK ile Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı öğrencimiz Talha KORKMAZ serinlemek için girdikleri suda can verdi.