KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuz Elektrik/ Elektronik Teknolojisi alanı Elektronik Öğretmeni olan Ayşegül Uysal öğretmenimiz düzenlenen veda programı ile emekli oldu.

Haz

İlçemizde bulununan ortaokul müdürleri ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilerek, atölyeler gezdirildi.

Haz

Okulumuzda yapılan, kullanışlı, güvenli ve modern görünüm çalışmaları devam ediyor.

Haz

Konya Valiliği himayelerinde, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın desteğiyle Konya İl  Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen imkanları farklı okulların eşleştirilmesinin sağlandığı Konya El Ele Projesi kapsamında; okulumuz bünyesinde Gazi Ortaokulu öğrencileri ile öğrencilerimiz bir araya gelerek Araştırma-Geliştirme, Sosyal Etkinlik ve Akademik çalışmalar yapmışlardır.

May

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak projesi olan; Kültür Elçileri Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri çevre ve orman temalı çalışma yaptı.

May

2022 spor müsabakalarında okul takımlarımız üst üste başarılara imza atıyor.

May

Okulumuz kız pansiyon öğrencilerine yönelik olarak, Pansiyonumda Mutluyum Projemiz kapsamında, geleneksel hale gelen, moral motivasyon gecesi düzenlendi.

May

Makine ve Tasarım Teknolojisi öğretmen ve öğrencilerimiz fabrikaya teknik gezi yapmışlar ve Alüminyum üretim aşamaları yerinde incelenmiştir. Öğrencilerin yerinde öğrenme çalışmaları devam edecektir.

May

İlçemiz Ortaokul Müdürlerine yönelik olarak, okulumuzun tanıtım programı gerçekleştirildi. Son teknoloji ile donatılan atölyelerimizi gözlemlediler.

Nis

Pansiyon öğrencilerimizin iftar sevincine ortak olan, her daim desteklerini esirgemeyen, Kaymakam Deniz Pişkin Bey'e ve İlçe Mem Müdürü Tahir Kibar Bey'e teşekkür ederiz.

Nis

Bilişim Teknolojileri Alanımızın hazırladığı 3 adet proje Teknofest yarışmalarında başarılı bulunup ön değerlendirme aşamasını geçmiştir.

Nis

Okulumuzda "Karayolları Trafik ve Güvenliği Strateji ve Eylem Planı" kapsamında öğrencilerimize "Trafik Eğitimi" konulu seminer verildi.

Nis

Seydişehir Müftülüğü'nün hazırlamış olduğu ''Çanakkale Ruhu'' temalı şiir yarışmasında okulumuzdan dereceye giren öğrencilere Seydişehir Müftülüğü yetkililerince ödülleri verilmiştir.

Mrt

Okulumuz ile ETİ A.Ş arasında yapılan protokol kapsamında atölye donatımlarının güçlendirilmesinden sonra ikinci aşama olan eğitimde işbirliği çalışmalarına başlanmıştır.

Mrt

Tam donanımlı Fizik/Kimya/Biyoloji Laboratuvarımızı tamamladık.